De jury van de Schrijfwedstrijd bestaat uit zes personen: de drie schrijvers (ofwel de ‘auteurs’) van de verhalen en drie Bekende Nederlanders. Hieronder zie je wie de jury is en waar je ze van kunt kennen. Op 1 april zal deze jury de drie winnaars van de verhalen bekendmaken.

Guido Spek

Guido Spek begon al toen hij zes was met theater! Inmiddels is hij bekend bij oud en jong als Sjoerd uit GTST. Hij staat ook in het theater, zoals in de musical Hartsvrienden. Guido is gek op muziek maken, het schrijven van liedjes en bedenken van filmpjes en verhalen. Zijn lievelingsjeugdboeken zijn die van Harry Potter.

Benieuwd naar de tips van Guido? Bekijk de video.

bekijk video

Meedoen aan de Junior Schrijfwedstrijd

Wil je meedoen? Leuk! De schrijfwedstrijd begint op maandag 1 februari, tijdens de Nationale Voorleesdagen, en eindigt op 18 maart 2016. In deze periode kun je het door jou gekozen verhaal downloaden en af schrijven.
Wil je graag met je hele klas meedoen? Vertel jouw juf of meester dan over deze schrijfwedstrijd, dan kan hij/zij jouw klas aanmelden. Er zijn superleuke prijzen te winnen, niet alleen voor de winnaars zelf, maar óók voor de klas en de school van de winnaars!
Vul hieronder je mailadres in om je aan te melden. Je ontvangt dan een mail zodat je de verhalen kunt downloaden.

Bedankt voor je aanmelding.
Je ontvangt een e-mail met meer informatie!

Er is iets fout gegaan, neem contact op met de klantenservice.