Bedankt voor je aanmelding

Oops! Something went wrong while submitting the form

De inschrijving voor de Junior Schrijfwedstrijd is gesloten.

De Junior Schrijfwedstrijd is de leukste schrijfwedstrijd van het jaar, speciaal voor alle basisschoolleerlingen van Nederland. Drie bekende kinderboekenschrijvers hebben ieder een verhaal geschreven waarvan het einde nog ontbreekt. Alle kids in Nederland mogen vanaf 1 februari één van deze verhalen uitkiezen en zelf het einde verzinnen. Wat een feest! Laat je creativiteit de vrije loop en maak het verhaal af. Je maakt ook nog eens kans op te gekke prijzen! De Junior Schrijfwedstrijd is een initiatief van Stichting Lezen & Schrijven en Telekids Boeken.

Elk van de drie verhalen heeft uiteindelijk één winnaar. De jury bestaat uit de drie schrijvers en drie Bekende Nederlanders. Op 1 april maakt deze jury de drie winnaars bekend. De prijzen die je kunt winnen zijn fantastisch, dus begin snel met lezen én… schrijven!

Meedoen aan de Junior Schrijfwedstrijd

Wil je meedoen? Leuk! De schrijfwedstrijd begint op maandag 1 februari, tijdens de Nationale Voorleesdagen, en eindigt op 18 maart 2016. In deze periode kun je het door jou gekozen verhaal downloaden en af schrijven.
Wil je graag met je hele klas meedoen? Vertel jouw juf of meester dan over deze schrijfwedstrijd, dan kan hij/zij jouw klas aanmelden. Er zijn superleuke prijzen te winnen, niet alleen voor de winnaars zelf, maar óók voor de klas en de school van de winnaars!
Vul hieronder je mailadres in om je aan te melden. Je ontvangt dan een mail zodat je de verhalen kunt downloaden.

Bedankt voor je aanmelding.
Je ontvangt een e-mail met meer informatie!

Er is iets fout gegaan, neem contact op met de klantenservice.